klantenservice

 

Hieronder treft u een aantal vragen en antwoorden aan met betrekking tot het bestel en verzend proces bij Ontwerp Zelf

Ontwerp Zelf is aangesloten bij WebwinkelKeur.

Het WebwinkelKeur staat voor betrouwbare klantvriendelijke webwinkels.

Bij webwinkels met het WebwinkelKeur weet je zeker dat:
– De identiteit van de webwinkel gecontroleerd is
– De webwinkel voldoet aan en getoetst is op de belangrijkste Nederlandse wetgeving
– De webwinkel meerdere manieren biedt om contact op te nemen
– Klantbeoordelingen onafhankelijk geplaatst kunnen worden
– De webwinkels algemene voorwaarden en een privacy statement duidelijk beschikbaar stellen
– Je bij WebwinkelKeur terecht kunt voor geschilbemiddeling
– Je bij Digidispuut.nl terecht kunt voor een bindende uitspraak

Zijn de getoonde prijzen inclusief btw ?

Alle prijzen op de website zijn inclusief 21% btw

Hoe kan ik betalen bij Ontwerp Zelf ?

U kunt veilig gebruik maken van de volgende betaal opties:

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaal omgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

PAYPAL Uw bankrekening of creditcardnummer is al veilig opgeslagen in uw PayPal-rekening dus het is niet nodig eindeloos uw gegevens in te voeren. Met PayPal heeft u alleen uw e-mailadres en wachtwoord nodig en kunt u binnen een paar klikken veilig online betalen.

Berekent Ontwerp Zelf verzendkosten ?

Verzendkosten Nederland: € 3,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending
Verzendkosten België: € 7,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending

Is levering op een ander afleveradres mogelijk ?

Het is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten afleveren dan uw factuuradres. Tijdens het bestelproces kunt u deze mogelijkheid aangeven.

Ruilen & Retour

Omdat alle producten voor elke klant specifiek en met de hand worden bedrukt is het niet mogelijk om producten retour te sturen. Als uw bestelling echter niet geleverd wordt zoals u besteld heeft, kunt u het beste contact met ons opnemen, dan verzorgen wij een nieuw product.

Herroepingsrecht

Ontwerp Zelf vergoedt alle betalingen van u als consument, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u als consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor u als consument. Als u als consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft Ontwerp Zelf de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Wat moet ik doen als mijn product defect is ?

Wij behandelen elke order met grote zorgvuldigheid maar het kan gebeuren dat een artikel defect is of defect geraakt is door verzending, u ontvangt dan een nieuw artikel binnen 30 dagen na aankoop.

Ik wil mijn bestelling annuleren, hoe doe ik dit ?

Zolang de bestelling nog niet is gemaakt kan de bestelling ( IDEAL, Mister Cash ) kosteloos geannuleerd worden. Wij zullen dan een credit factuur maken en het bedrag binnen één week retour storten. Bij Paypal betaling worden 2% kosten berekend van het factuurbedrag en de betaling wordt retour gestort zodra Ontwerp Zelf de betaling heeft ontvangen.

Ontevreden of klachten ?

Indien u ontevreden bent over onze geleverde diensten of producten horen wij dit graag. Ingediende klachten (bij voorkeur per e-mail) worden na ontvangst door ons per e-mail naar u bevestigd binnen de termijn van 14 dagen.

“We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@ontwerp-zelf.nl.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.