Klantenservice

Hieronder treft u een aantal vragen en antwoorden aan met betrekking tot het bestel en verzend proces bij Ontwerp-Zelf.nl, onderdeel van Dutch Outlet.

Stichting Webshop Keurmerk ?

www.ontwerp-zelf.nl is aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Het Webshop Keurmerk is sinds 2001 de branchevereniging van winkels die de producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Het Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels. Alle bij het Webshop Keurmerk aangesloten webwinkels beogen de belangen van de consumenten zo goed mogelijk te behartigen en zijn herkenbaar aan het Webshop Keurmerk logo.

Zijn de getoonde prijzen inclusief, of exclusief btw ?

Alle prijzen op de website zijn inclusief 21% btw

Hoe kan ik betalen bij Ontwerp-Zelf.nl ?

U kunt veilig gebruik maken van de volgende betaal opties:

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaal omgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

PAYPAL Uw bankrekening of creditcardnummer is al veilig opgeslagen in uw PayPal-rekening dus het is niet nodig eindeloos uw gegevens in te voeren. Met PayPal heeft u alleen uw e-mailadres en wachtwoord nodig en kunt u binnen een paar klikken veilig online betalen.

MISTER CASH is de naam voor Belgische betaalkaarten. Met behulp van een PIN code kun je als Belgische inwoner betalen bij diverse winkels, tankstations, drank of andere automaten. Daarnaast is het mogelijk om op internet er online betalingen mee te verrichten. Je kunt dan middels het nummer van de kaart en de vervaldatum een online betaling met Mistercash doen.

AFTERPAY voert voor Ontwerp Zelf het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Ontwerp Zelf betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Berekent www.ontwerp-zelf.nl verzendkosten ?

Alle bestellingen die worden verzonden naar elk Nederlands adres via de normale post via post.nl kosten €1,99 .
Verzekerde verzendingen binnen Nederland kosten €5,85 per bestelling en alle brievenbuspakket verzendingen €3,35.
Bij de brievenbuspakket en verzekerde verzending ontvangt u van ons een track en trace nummer zodra uw bestelling door ons is verzonden.
Voor bestellingen naar België berekenen wij €3,75 verzendkosten en €9,- verzendkosten voor aangetekende pakketten. De levertijd is afhankelijk van Bpost.be en zal tussen de 1 en 4 werkdagen zijn.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor beschadigde artikelen of zoekgeraakte artikelen door PostNL of Bpost die via normale post worden verzonden. Voor bestellingen met waardevolle items of enige spoed raden wij altijd een verzekerde verzending aan.

Bestellingen die bij ons binnen komen worden binnen 24 uur door ons verzonden. De verzendtijd binnen Nederland is maximaal 2 werkdagen en voor België 4 werkdagen.

Is levering op een ander afleveradres mogelijk ?

Het is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten afleveren dan uw factuuradres. Tijdens het bestelproces kunt u deze mogelijkheid aangeven

Wat moet ik doen als mijn product defect is ?

Wij behandelen elke order met grote zorgvuldigheid maar het kan gebeuren dat een artikel defect is of defect geraakt is door verzending, u ontvangt dan een nieuw artikel binnen 30 dagen na aankoop

Ik wil mijn bestelling annuleren, hoe doe ik dit ?

Zolang de bestelling nog niet is verzonden kan de bestelling ( IDEAL, Mister Cash ) kosteloos geannuleerd worden. Wij zullen dan een credit factuur maken en het bedrag binnen één week retour storten. Bij Paypal betaling worden 2% kosten berekend van het factuurbedrag en de betaling wordt retour gestort zodra www.ontwerp-zelf.nl de betaling heeft ontvangen.

Ontevreden of klachten ?

Indien u ontevreden bent over onze geleverde diensten of producten horen wij dit graag. Ingediende klachten (bij voorkeur per e-mail) worden na ontvangst door ons per e-mail naar u bevestigd binnen de termijn van 14 dagen. Wij zullen onze uiterste best doen uw vragen, opmerking en klachten naar tevredenheid op te lossen. een klacht over een product, dienst of service van www.ontwerp-zelf.nl kan eveneens worden ingediend via een klachtenformulier van de website van de Stichting Webshop Keurmerk, de klacht wordt dan zowel naar Dutch Outlet als naar de Stichting Webshop Keurmerk gestuurd.

Stichting Webshop Keurmerk : www.keurmerk.info.

contact.

Mocht uw vraag er niet tussen staan, neem dan contact met ons op.

GDPR Privacy Opties

Klik op "Accepteer Alles" om onze webshop volledig te benutten of,
Klik op 'Privacy Opties' om te configureren hoe we met jouw en je apparaat of computer kunnen communiceren.

Privacy Verklaring | Sluiten
Privacy Opties